• Français
  • English
  • Nederlands

Kung Fu Brussel

Shaolin Gao Can Mun Nam Pai Chuan

De Club

Club Bruxelles

De Club Nam Pai Chuan Brussel werd opgericht in oktober 2004 door hoofinstructeur Sandra Nebe, die na haar vertrek uit het Verenigd Koninkrijk haar passie voor Kung Fu wou delen met anderen. We zijn er trots op de eerste Nam Pai Chuan Club te zijn in België.

De club telt momenteel een redelijk aantal regelmatige leerlingen en ontvangt constant nieuwe leerlingen. We hebben leden van verschillende nationaliteiten en culturele achtergronden. Er wordt voornamelijk onderwezen in het Frans, maar de lesgevers van de Club in Brussel spreken ook Nederlands en Engels.

267/5000 Wij bieden 4 cursussen per week voor volwassenen en kinderen ouder dan 1.

 

De lesgevers


Sandra NebeSandra Nebe (Oprichter)

Sandra is gestart met het beoefenen van Nam Pai Chuan Kung Fu in 2000 onder instructeur Matthew Gross, in de club van de Universiteit van Sussex in Brighton, Verenigd Koninkrijk. Ze behaalde haar zwarte band in 2004 en richtte vervolgens, onder begeleiding van haar instructeur Matthew, haar eigen club op in Brussel. Bovenop het lesgeven in haar club in Brussel keert Sandra regelmatig terug naar het Verenigd Koninkrijk om te trainen met haar Sifu (meester) Matthew Gross in Brighton en Sigung (grootmeester) Lai in Londen. Ze heeft ook verschillende stages gevolgd onder de oude grootmeester Daisigung Quek Heng Choon in Maleisië en in Londen. Sandra is oorspronkelijk Duitstalige, maar spreekt perfect Frans, Nederlands en Engels.

 

JJean-Baptiste Hermanean-Baptiste Herman

Jean-Baptiste is gestart met Kung Fu in 2004 in de Brusselse club onder Sandra Nebe. Hij heeft zijn zwarte band behaald in  2010 en zet zijn opleiding verder met verschillende cursussen en stages die gegeven worden in verschillende clubs in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft ook het geluk gehad de stage te kunnen volgen van de oude grootmeester Daisigung Quek Heng Choon in Malaisië in 2008. Hij woonde ook de week durende workshop gehouden in Penang in augustus 2016. Hij geeft regelmatig les aan de volwassenen. Jean-Baptiste is Franstalig maar verstaat Nederlands en Engels.

 

 

Valérie SamainValérie Samain

Valérie, ook leerlineg van Sandra Nebe is gestart met Kung Fu in 2005 et heeft haar zwarte band behaald in 2010. Vervolgens heeft ze verschillende stages en cursussen gevolgd onder de oude grootmeester Daisigung Quek Heng Choon. Valérie is Franstalig maar verstaat Nederlands en Engels.

 

 

 

Sifu Ralph Lloyd-DavisRalph Lloyd-Davis

Ralph student Sandra Nebe begon Kung Fu in 2008 en verdiende zijn zwarte band in maart 2013. Hij opende het tweede centrum Nam Pai Chuan van Brussel naar St. Gilles in januari 2017. Hij heeft diverse opleidingen en cursussen in Engeland woonde onder de voogdij van Sifu Lai en Sigung Matt Gross. Hij woonde ook de week durende workshop gehouden in Penang in augustus 2016. Hij nog regelmatig terug om te trainen naar Brighton bij Sifu Matthew Gross. Ralph is tweetalig Engels - Frans.

 

 

Erkenning en verzekering


De club Nam Pai Chuan is lid van de 'British Council of Chinese Martial Arts' (BCCMA),het orgaan dat de Chinese gevechtskunsten controleert in het Verenigd Koninkrijk.

Alle leden en instructeurs die aangesloten zijn bij Nam Pai Chuan Belgium A.S.B.L en Martial Fitness Brussels asbl zijn verzekerd via de club. De verzekering wordt jaarlijks betaald aan de American Gym en Martial Fitness Brussels asbl (NPC St. Gilles).

Sparring

Info

Abonneren op Kung Fu Brussels (News)

Vind ons op...

Find Kung Fu Brussel on YouTubeFind Kung Fu Brussel on Facebook