• Français
  • English
  • Nederlands

Kung Fu Brussel

Shaolin Gao Can Mun Nam Pai Chuan

De spirit van de opleiding

Het is belangrijk te onthouden dat Gao Can Mun Nam Pai Chuan in de eerste plaats een kunstvorm is en geen sport. We bieden ons Systeem dus het respect dat het verdient als gevechtskunst en er wordt ook van de leerlingen verwacht dat ze zich houden aan bepaalde regels van hoffelijkheid en goed gedrag.

De instructeurs onderwijzen op een oprechte en traditionele manier, rekening houdend met praktische overwegingen en het belang van een ontspannen en aangename sfeer. Hoewel traditie en esthetiek erg belangrijk zijn voor de instructeurs van Gao Can Mun Nam Pai Chuan, houden zij ook rekening met praktische aspecten en specifieke situaties.

Respect voor de voorouders, instructeurs en andere leerlingen is essentieel in onze club. Zo moet je bijvoorbeeld iedereen met wie je traint, met wie je een volgende oefening start en met wie je een oefening beeïndigt om van partner te wisselen, begroeten. Op dezelfde manier moeten de leerlingen elke keer als ze de clubzaal binnenkomen of verlaten groeten en dienen ze de instructeur te begroeten als ze te laat komen in de les, alvorens ze plaats mogen nemen tussen de andere leerlingen.

Mobiele telefoons moeten worden uitgeschakeld of stilgezet en er wordt niet gepraat tijdens de les, behalve om een oefening uit te leggen aan je partner of om een ​​vraag te stellen.

Deze gedragsregels zijn essentieel voor het een gezonde en vriendelijke sfeer die bevorderlijk is voor het leren van gevechtsskunsten.

Info

Abonneren op Kung Fu Brussels (News)

Vind ons op...

Find Kung Fu Brussel on YouTubeFind Kung Fu Brussel on Facebook