• Français
  • English
  • Nederlands

Kung Fu Brussel

Shaolin Gao Can Mun Nam Pai Chuan

De voordelen van Kung Fu

Hoewel Kung Fu de leerlingen aanleert niet te rekenen op fysieke kracht om zich te verdedigen, is een goede fysieke conditie en uithouding noodzakelijk om de technieken op een voldoende wijze te beheersen. 

Onze instructeurs gebruiken een combinatie van cardio-oefeningen, krachtoefeningen, stretching en conditionering om de studenten te helpen verbeteren op niveau van fitheid en flexibiliteit, terwijl er wordt gevarieerd in het type oefeningen om routine te voorkomen. We geloven ook dat het essentieel is om te werken aan de geestelijke aspecten, zoals de weerstand en de beheersing van vermoeidheid, die vaak de uitkomst van een gevecht bepalen.

Bo StickJumping Kick

Onze studenten ervaren een waaier aan voordele als gevolg van de opleiding, zowel lichamelijk als geestelijk. Veel studenten verliezen gewicht en verbeteren hun fysieke conditie. Anderen merken een verbetering van de eigenwaarde, waardoor hun zelfvertrouwen vergroot wat dan weer een positief effect kan hebben op andere aspecten van hun leven, zoals vertrouwen op het werk, concentratie en zelfdiscipline buiten de training. Veel studenten vinden ook dat de sfeer waarin de training verloopt rustgevend is en helpt bij het verminderen van stress.

In tegenstelling tot sommige andere gevechtssporten, moedigen we de studenten aan om regelmatig van partner te wisselen (tot 20 verschillende partners per cursus) zodat iedereen geconfronteerd wordt met partners met een verschillende fysieke kracht en conditie. Dit draagt ​​bij tot een meer vriendelijke en gastvrije omgeving omdat de nieuwe leerlingen worden aangemoedigd kennis te maken met de overige leerlingen en mogelijk nieuwe vrienden te maken.

 

Info

Abonneren op Kung Fu Brussels (News)

Vind ons op...

Find Kung Fu Brussel on YouTubeFind Kung Fu Brussel on Facebook