• Français
  • English
  • Nederlands

Kung Fu Brussel

Shaolin Gao Can Mun Nam Pai Chuan

Lessen voor kinderen

Wij stellen twee geschikte cursus voor voor kinderen: het omvat oefeningen en basistechnieken aangepast aan de leeftijd. Ze leren onder andere hun behendigheid, balans, coördinatie en concentratie te verbeteren. De kinderen worden begeleid door een aantal volwassenen. Ouders zijn natuurlijk vrij om te assisteren tijdens de cursus, maar dit is zeker niet verplicht.

 

Cours enfants

 

Uren en Locaties


 

zondag
10u30 - 12u American Gym, 144 Boulevard Jacques General 1050 Bruxelles

 Klasse wordt het gehele jaar gehouden behalve tijdens feestdagen en schollvakanties.

De voordelen van Kung Fu voor Uw kind


 

Gezondheid en Welzijn

Nu kinderen meer en meer tijd doorbrengen achter computerschermen, is het soms moeilijk om je kind actief en in goede fysieke conditie te houden. Kung Fu kan een alternatief te bieden. De kinderen komen buiten en kijken vol ongeduld uit naar hun wekelijkse activiteit.

 

Vrienden

 Tijdens de lessen ontmoet uw kind veel andere kinderen en ontstaat er misschien wel een blijvende vriendschap. Kung Fu geeft leerlingen de mogelijkheid relaties op te bouwen die kunnen voortduren tot in de volwassenheid. Het is een feit dat gemeenschappelijke doelen en interesses mensen dichter bij elkaar brengen.

 

Behendigheid

Kinderen moeten van jongs af aan leren zich goed te bewegen. Onze cursussen ontwikkelen behendigheid, beweging en evenwicht, met als doel het lichaam te versterken en verwondingen in het dagdagelijkse leven te voorkomen. Zonder het zelfs te beseffen zal uw kind een correcte lichaamshouding aannemen en dit voor de rest van zijn leven behouden.

 

Concentratie

Onze cursussen voor kinderen zijn uiteraard geschikt voor kinderen en daarom ook speelse aspecten in de vorm van een spel. Maar ze ook momenten waarop kinderen alert moeten zijn, luisteren en focus om te proberen om de instructies van hun docenten te volgen. Kung Fu praktijk roept het kind met uitdagingen die de concentratie aan te moedigen en te ontwikkelen zelfbewustzijn.
Verschillende ouders van jonge studenten zien een verbetering van de concentratie in andere activiteiten na de praktijk van Kung Fu. Regelmatige training kan profiteren van uw kinderen inderdaad te verbeteren op school of in andere sporten. De vaardigheden die kinderen krijgen bij onze cursussen hen ten goede zal komen hun hele leven.

 

Respect Discipline

Elk kind zal gewend zijn aan de traditionele waarden van respect en discipline, zowel diep geworteld in onze school van Kung Fu zijn. Wij bieden een leuke en constructieve omgeving waarin kinderen positief kan reageren. Hoffelijkheid in IntegriteitWe moeten allemaal aan herinnerd worden van tijd tot tijd de ethische en morele principes waaraan iedereen zich moet houden als onderdeel van het sociale leven. Goed en kwaad zijn niet altijd duidelijk concepten voor jongeren. Eenvoudige principes zoals hoffelijkheid, respect en zelfbeheersing zijn onderdeel van ons onderwijs. zelfvertrouwenKinderen kunnen worden geconfronteerd met de druk en stress op jonge leeftijd. Wij geloven dat het zelfvertrouwen, sterk karakter en onafhankelijkheid zijn elementen die succes in het leven kan bepalen. Onze cursussen zijn ontwikkeld om deze aspecten te ontwikkelen.

 

Ontwikkeling van leiderschap

Leiderschap, of leidinggevende vaardigheden, is een vaardigheid die uw kind zal helpen. Zodra ze kunnen worden kinderen aangemoedigd om te helpen minder ervaren studenten en de technieken die ze al kennen op hen overdragen. Geleidelijk aan, ze vooruitgang, worden de studenten toegekend meer verantwoordelijkheid en spelen een voorbeeldfunctie in de groep. Ze leren om te delen en hun kennis.

 

Zelfverdediging

De concepten en technieken die zullen worden doorgegeven aan uw kind zal het in staat beter uitgerust om te gaan met potentieel gevaarlijke situaties die ze kunnen tegenkomen te zijn. Wij geloven dat de sleutel is in staat het gevaar herkennen en te vermijden voordat het zich voordoet. De strijd is nog niet voorbij het centrum voor kinderen, waarbij het doel is eerder om een ​​solide basis van kracht, flexibiliteit, snelheid en finesse te bouwen.

 

Artistieke Expressie

Martial arts kan heel creatief zijn. De band passages zijn opgebouwd rond een gestructureerde en specifieke syllabus. Echter, de ontwikkeling van elke student varieert aanzienlijk en de krijgskunst de student verlaat met een aanzienlijke marge van meningsuiting voor de kunst om "zijn" kunst.

 

Kwaliteitsvol onderwijs

Onze instructeurs zijn martial arts liefhebbers. Ze zijn volledig gewijd aan de ontwikkeling van hun leerlingen, zodat ze de best mogelijke ervaring te geven.

Cours à l'Abbaye de la CambreCours à l'Abbaye de la Cambre

Aarzel niet om de eerste stap te nemen om uw kind een kans om te oefenen Kung Fu geven.

Info

Abonneren op Kung Fu Brussels (News)

Vind ons op...

Find Kung Fu Brussel on YouTubeFind Kung Fu Brussel on Facebook